Aankomst op Schiphol

Met pijn in ons hart nemen we afscheid van Afrika en zullen we dinsdag avond iets voor 10en op Schiphol landen. Omdat er natuurlijk een uitzinnige menigte daar klaar staat voor ons onthaal, kan ook jij niet ontbreken. Daarom hierbij onze vluchtgegevens:

BA444 vanuit LONDON om 21.55 op Schiphol.

In de tuin bij de Consul

Afgelopen zaterdag hebben wij bij de Consul Generaal een receptie ter ere van onze aankomst mogen organiseren in de tuin bij zijn woning. Via de ambassade waren alle in Kaapstad verblijvende Nederlandse studenten en jonge ondernemers uitgenodigd. Het was een erg leuke avond, waar we met behulp van videopresentaties op onze laptops hebben verteld over onze reis, de projecten en al onze belevenissen.

Fotootje

Omdat het nogal gezellig was zijn we daarna onze aankomst verder gaan vieren in de binnenstad van Kaapstad. En omdat al onze spullen al op de boot staan, waren we net als veel afrikanen niet in het bezit van afdoende transportvoertuigen. Maar ook dit viel op z’n afrikaans op te lossen, en ook wij pasten met z’n 10-en in een Volkswagen Golf type I.

Hardstikke gezellig

Eén gedachte over “Aankomst op Schiphol”

  1. Bij het beëindigen van jullie zo geslaagde Afrika-expeditie willen wij het hele TU-Delft team van ganser harte feliciteren.
    Wij hebben intens met jullie meegereisd en meegeleefd. Het was bijzonder interessant, spectaculair, ontroerend of verbluffend, maar altijd uniek.
    Jullie hebben een fantastische prestatie geleverd. En wat hebben we aanvankelijk toch vaak getwijfeld, of jullie wel in zo’n korte tijd alles organisatorisch rond zouden kunnen krijgen.
    Jullie zijn allemaal, individueel maar ook als team glansrijk geslaagd. Nogmaals onze welgemeende felicitaties, en vriendelijke groeten uit Nuenen.

Geef een reactie