Het boek en de DVD komen eraan!!

Beste lezers en betrokkenen,

Binnenkort is het precies één jaar geleden dat wij terug zijn gekomen van onze expeditie en de afronding van ons project nadert.

Een jaar lang hebben we met vereende krachten gewerkt aan de realisatie van ons boek en DVD. Het resultaat mag er zijn. Het boek is full colour met meer dan 100 pagina’s aan foto en tekst materiaal. De verhalen nemen u op een soms vrolijke, soms serieuze, maar altijd boeiende toon mee door ons Afrikaanse avontuur. Het boek is gemakkelijk te lezen door zijn opdeling in kleine verhaaltjes, zijn mooie foto’s en professionele lay-out.

De DVD zal u momenten van euforie en van ploeteren laten zien, projecten en avonturen. Bereid u voor op een rollercoaster ride door afrika waarbij u zult moeten lachen maar ook stilstaan bij onderwerpen die ons allemaal aangaan.

Door het fraaie en professionele uiterlijk is de het boek ook als relatiegeschenk te gebruiken. De feestdagen komen er weer aan en met dit boek heeft u een mooi en origineel kado in handen.

De combinatie willen wij u graag aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs. De richtprijs momenteel ligt rond de 15 euro voor het boek. De DVD zal gratis verstrekt worden aan relaties van AfricAlive en bezoekers van de borrel op 20 November.

U kunt het boek nu al bestellen door te mailen naar boek@africalive.nl ovv. het aantal boeken en uw contactgegevens. U zult dan binnenkort bericht krijgen over de betaling en verdere verzending.

Huishoudelijke punten:
– De marge op de boeken is minimaal en dient enkel om de onvoorziene kosten te dekken.
– Winst die uit de boekverkoop gehaald wordt zal ten goede komen aan het Sierra Leone project van de LionHeart Foundation dat wij bezocht hebben.
– Mocht u voor maandag bestellen met een minimum afname van 75 boeken dan krijgt u van ons een gepersonaliseerd schutblad kado. (bel 0648273789)
– Mocht u 500 of meer boeken willen dan zullen wij een herdruk regelen met gepersonaliseerd schutblad. (ook dan graag bellen)
– De geplande uitgave datum van het boek is 13 November 2008

Wij zijn blij en trots dat wij het boek binnenkort kunnen presenteren en zien het als een mooie afsluiting van een uniek project.

Doenan Mager