Cameroon: The Drama, The movie

We zijn alweer meer dan een maand verder en voelen nog steeds de effecten van ons avontuur in Kameroen. Het eerste deel van het video verslag van onze modderworstelpartij is gereed. Hieruit blijkt nogmaals waar onze beslissing om de auto en motoren op de boot te zetten gebasseerd is. Inmiddels is de boot een aantal dagen geleden vertrokken uit Djeddah, Saoudi-Arabie. De boot zal naar verwachting op 14 oktober aanmeren in Mombasa, Kenya waar wij momenteel de container opwachten. De voorbereidingen om de auto en motoren zo snel mogelijk van de boot te krijgen zijn in volle gang. We hebben de rederij, MSC, gecontacteerd en ook een bedrijf in de arm genomen om de douane papieren zo snel mogelijk te regelen. Ten tijde van het verschepen van onze spullen hadden we nog een, naar verwachting klein, probleem met één van de motoren die niet meer wilde starten. Dit is waarschijnlijk een gevolg van vervuiling in de benzine toevoer of de lucht toevoer. We hebben inmiddels contact met de Yamaha dealer in Mombasa en ook met Yamaha Nederland om dit probleem zo snel mogelijk na aankomst van de boot te kunnen oplossen. De verwachting is dat wij ongeveer vier dagen na aankomst van de boot uit Mombasa kunnen wegrijden.

Geniet van het filmpje, dat hebben wij (achteraf) ook gedaan. Het modderverhaal niet zo goed meer op het netvlies? Dan kan je hier de post erover lezen.

4 gedachten over “Cameroon: The Drama, The movie”

  1. Boys,

    Heb genoten van het filmpje! 10 minuten top SOG-tijd…
    Graag meer!

    ps.:
    Hoe duurzaam is het nachtleven van Oost-Afrika?, graag een rapportage..

    Vincent

  2. Hallo Bikkels,
    Wij zitten, net als jullie, ook te wachten op het vervolg van de reis. Leuk te lezen dat jullie al bezig zijn met diverse voorbereidingen voor als de spullen aankomen om zo weer spoedig mogelijk “on the road” te gaan! Wij zijn er klaar voor!!!! Keiveel suc6 en…..
    Lets be careful outthere!! groetjes van Carla

  3. Ha Bo en team!
    Fantastisch filmpje inderdaad, denk dat veel delftenaren dit kunnen waarderen: ronkende motoren, 4-wheel drives die metersdiep door het water ploegen en vooral veel modder. Succes nog!

  4. JO,
    Ik heb nu pas door dat de site ge-update is, ziet er waanzinnig uit allemaal, als je dit als visitekaartje gebruikt naar media ben je volgens mij verzekerd van nog meer aandacht!

Geef een reactie