Op Yacht in Afrika

Enige tijd geleden hebben wij ook het contract getekend bij Yacht. Omdat de foto’s hiervan door logistieke problemen even op zich lieten wachten, is dit bericht eigenlijk al iets gedateerd. Toch wilden wij het graag met iedereen delen.

Robbert-Jan, Bogdan en Dhr. Ockels.

Yacht, die velen wellicht al kennen als sponsor in de schaats- en hockeywereld, draagt ook op maatschappelijk vlak haar steentje bij aan diverse activiteiten. Zo is Yacht zeer betrokken bij het project waar wij langsgaan in Sierra Leone. Ze sturen geregeld eigen mensen naar Sierra Leone en de proef palmolieplantage van 70 ha. is te danken aan deze betrokkenheid. Ook kunnen er dankzij Yacht een viertal TU Delft studenten deze zomer op stage naar de waterkrachtcentrale. Voor hen zullen wij alvast een klein vooronderzoek doen.

Eén gedachte over “Op Yacht in Afrika”

  1. Leuk dat jullie Sierra Leone gaan bezoeken. Dat land kan wel eens wat positieve aandacht krijgen! Vorig jaar heb ik voor Artsen zonder Grenzen in Magburaka gewerkt, een half uurtje van Makeni. Voor mijn werk als logisticus voor het ziekenhuis van Magburaka kwam ik ook vaak in Makeni om de contacten met de ziekenhuizen daar te onderhouden, waaronder het Magbenteh ziekenhuis van de Lion Heart Foundation. Prachtige locatie en mooi ziekenhuis. Ik hoop dat alle positieve energie die door zoveel mensen in Sierra Leone gestopt wordt zijn vruchten gaat afwerpen voor de bevolking van dat prachtige land! Succes en ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Doe de groeten aan de arts van het ziekenhuis, we hebben nog een tijdje samen gewerkt in Magburaka.

    Groeten,

    Mark Mulder

Geef een reactie