Hogeschool INHOLLAND Delft

Met vreugde delen we jullie mee dat een laatste grote partij zich heeft aangesloten bij ons sponsoren gilde. Hogeschool INHOLLAND Delft heeft afgelopen week besloten om het AfricAlive project te steunen. Hierdoor zullen wij nog meer toekomstige ingenieurs kunnen bereiken met informatie over duurzame technologie en deze ‘ingenieurs van de toekomst’ inspireren tot grote projecten en duurzame ideen.

Ontwerp nieuwbouw INHOLLAND Delft

Doenan:
Het ging allemaal heel snel vanaf het moment dat ik dinsdag 15 mei op het Sipke Wynia (studievereniging INHOLLAND Delft Luchtvaart techniek) Symposium mijn oud docenten vertelde over het project dat ik ging ondernemen. Een zeer enthousiaste reactie van het docenten team en de opmerking dat er nog wel een potje over was leiden tot een eerste voorstel op woensdag. Hemelvaart donderdag en ‘vrij’dag waren geen werkdagen dus ging ik maandag ochtend direct naar INHOLLAND. Na wat hulp van de docenten kreeg ik een 5 minuten audientie bij 1 van de leden van het Management Team. In een razend tempo een 20 minuten presentatie in 5 minuten proppen had blijkbaar genoeg indruk gemaakt om de volgende dag een Management vergadering aan ons project te wijden.

Diezelfde dinsdag kreeg ik een telefoontje van het Management Team van INHOLLAND Delft dat zij veel voordeel zagen in een samenwerking. Het contract ben ik de dag daarna gaan tekenen toen ik de posters en flyers kwam uitdelen die dezelfde ochtend vers van de pers waren gerold.

We zijn blij met de steun van Hogeschool INHOLLAND Delft aan dit project en verwachten veel voor elkaar te kunnen betekenen.